Belépés feltételei

Belépés Feltételei

  1. Csak NÉVVEL ÉS SAJÁT FÉNYKÉPPEL rendelkező VALÓS magánszemélyek regisztrálhatnak, céges és profilképpel nem rendelkezők nem. A SZABÁLYZAT ELFOGADÁSA KÖTELEZŐ FELTÉTELE A JÓVÁHAGYÁSNAK.


Templomtérben való interakció

  1. TILOS egymás minősítése, megbélyegzése, vagy a támadó és bántó hangnem. A közösséget saját tapasztalataitokkal, gondolataitokkal színezzétek. Tilos vulgáris, obszcén, fenyegető, trágár vagy zaklató megnyílvánulás.

  2. TILOS mindenfajta Politikai megnyilvánulás.Törlésre kerül a hozzászólás, ha hatályos jogszabályba ütközik, sérti a jó ízlést, pornográf, önkényuralmi jelképet ábrázol. Tilos a kisebbségi, vallási, faji, nemzetiségi vagy szexuális hovatartozást sértő hozzászólás

  3. TILOS harmadik személy személyiségi jogait sértő tartalom (névhez, képmáshoz fűződő jog). Kötelező az emberi méltóság, jó hírnév tiszteletben tartása, ill a kiskorúak védelmére vonatkozó jogszabályok, szerzői és szomszédos jogok tiszteletben tartása.


 ii.   Reklámozás

  1. A templomtérben TILOS nyíltan vagy burkoltan hírdetni terméket, weboldalt, szolgáltatást és/vagy üzlet tevékenységet. Külső tartalom pl. cikk, Nem Zen templom youtube video, könyvajánló eltávolításra kerül.


 iii.  Kitiltás

  1. A moderátor a moderálási alapelvek súlyos megsértése esetén előzetes jelzés nélkül is jogosult a felhasználó tiltására A közösséget romboló tagok, megnyilvánulások figyelmeztetésben részesülnek, két figyelmeztetés után a tag kizárásra kerül.